Webinar: Verander uw drinkgewoonten

oostaMo
Betrek, wisselwerking en transformatie: Doe mee aan ons dynamische webinar voor een interactieve reis naar betere hydratatie!
Krijg een beeld van hoe verandering plaatsvindt:

Ontdek de geheimen om je gewoonten op het gebied van hydratatie vorm te geven. Duik in onze unieke methodologie en stijlbenadering. Voorafgaand aan elke sessie verzamelen we inzichten over jouw specifieke uitdagingen en passen we het webinar aan jouw behoeften aan.

In dit webinar krijg je inzichten, een plan en actie om je hydratatiegewoonten te veranderen.

Details evenement:
oostaMo

Elke maand organiseren we een aantal webinars. De duur van onze webinars is 60 minuten. Normaal gesproken organiseren we ze op een dinsdag, van 19:30 tot 20:30. Registreer je om op de hoogte te blijven van onze volgende webinar.

Nu registreren
Wat kun je verwachten:

- Interactieve ijsbreker: Leer de andere deelnemers kennen met een leuke ijsbreker.

- Inzichten in gewoonteverandering door hydratatie: Verken de wetenschap over het veranderen van gewoonten op het gebied van hydratatie, met aandacht voor fysiologie, psychologie en sociale aspecten, op maat gemaakt om uitdagingen aan te pakken waarmee we normaal gesproken worden geconfronteerd.

- Verhalen over echte verandering: Volg Luuk & Roos, twee van onze fictieve personages, op hun reis om een slechte gewoonte te doorbreken en een gezonde gewoonte op te bouwen. Leer hoe verandering per individu verschilt.

- Stappen op weg naar verandering: Welke eenvoudige en uitvoerbare stappen kunnen we ontwerpen die ons leiden naar een verandering die de tand des tijds doorstaat? We geven bruikbare inzichten en strategieën op basis van zowel wetenschappelijke kennis als echte veranderingsverhalen.

- Vraag en antwoord sessie: Laat je vragen beantwoorden. We vragen je om je belangrijkste vragen en zorgen voor het webinar met ons te delen, zodat we onze inhoud kunnen afstemmen op de uitdagingen en vragen van deelnemers uit de praktijk. Als je tijdens het webinar nog andere vragen hebt, zullen we ze een voor een beantwoorden.

Registreer nu:

Klaar voor dit informatieve en onderhoudende webinar? Verzeker je van een plek door het onderstaande registratieformulier in te vullen en we houden je op de hoogte van de volgende webinar datum.

 oostaMo
Bedankt voor je deelname aan deze reis! We vinden het geweldig om je aan boord te hebben en nemen binnen 24 uur contact met je op. Maak je klaar om je drinkgewoonten te veranderen!
Oeps! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw formulier. Controleer of alle velden correct zijn ingevuld en probeer het opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen!

Mis deze kans niet om je hydratatiegewoonten te herdefiniëren. Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een gezondere jij!

Wil je meer weten over onze aanpak om je gewoonten op het gebied van hydratatie te veranderen?

Ben je op zoek naar een gids om je gewoonte op het gebied van hydratatie te veranderen?
Bezoek Onze Aqua Gids