Algemene Voorwaarden en Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 25 Sep 2023
Welkom bij oostaMo.
Deze Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") bepalen uw gebruik van de website van oostaMo, te vinden op www.oostamo.com ("de Site"), en alle diensten, producten en inhoud die door oostaMo worden geleverd.

Aanvaarding van de Voorwaarden

Door de Site te betreden en te gebruiken, accepteert en stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze Voorwaarden, gebruik de Site dan niet.

Wijzigingen in de Voorwaarden

oostaMo behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te vervangen. Uw voortgezet gebruik van de Site na enige wijziging houdt in dat u de nieuwe Voorwaarden accepteert.

Gebruik van de Site

U stemt ermee in de Site op een verantwoorde manier te gebruiken en u te houden aan alle toepasselijke wetten.

Intellectueel Eigendom

De Site en de originele inhoud, functies en functionaliteit zijn eigendom van oostaMo en worden beschermd door internationale wetten op auteursrecht, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten.

Bestellingen en Betalingen

Door een bestelling te plaatsen, bevestigt u dat alle verstrekte informatie nauwkeurig en volledig is. oostaMo behoudt zich het recht voor om elke bestelling af te wijzen. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Gezondheidsdisclaimer

De producten die op deze website worden aangeboden, zijn bedoeld voor algemeen gebruik en zijn niet ontworpen om te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van enige ziekte. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt als vervanging van advies van een zorgverlener. Hoewel we streven naar volledige transparantie bij het vermelden van alle ingrediënten in onze producten, kunnen we niet garanderen dat onze producten vrij zijn van sporen van allergenen.

Als u allergieën heeft, zwanger bent, borstvoeding geeft of andere gezondheidsproblemen heeft, raadpleeg dan uw zorgverlener voordat u onze producten gebruikt. Met name als u zwanger bent of borstvoeding geeft, wordt een consult bij een zorgverlener ten zeerste aanbevolen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor negatieve reacties die kunnen optreden bij het gebruik van onze producten.

Alle ingrediënten staan vermeld op de productverpakking, en het is uw verantwoordelijkheid om alle productetiketten te lezen en de ingrediënten te begrijpen voordat u het product gebruikt. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor individuele reacties of complicaties. Lees onze volledige lijst met ingrediënten zorgvuldig en voer indien nodig een patchtest uit voor topische producten.

Directe Inkoop bij de Boer

Onze kruiden worden rechtstreeks ingekocht bij onze partnerboeren. Hoewel we streven naar de hoogste kwaliteit en duurzame praktijken, kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor de specifieke landbouwtechnieken die worden toegepast.

Verpakking

Onze verpakkingen zijn gemaakt van natuurlijke kalebassen, die niet bedoeld zijn voor consumptie. De verpakking van kalebas is biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Het is geen speelgoed. Het is niet eetbaar maar wel biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

Recht op Annulering en Retourneren

Volgens het Nederlands en EU-consumentenrecht hebt u het recht om uw aankoop binnen 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde partij (anders dan de vervoerder) de gekochte goederen heeft ontvangen, te annuleren.

Om het recht op annulering uit te oefenen, moet u ons (zie onze "neem contact met ons op" pagina) informeren over uw beslissing om dit contract te annuleren door middel van een duidelijke verklaring.

Uitzonderingen: Het recht op annuleren is niet van toepassing op de volgende soorten goederen: Goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of duidelijk gepersonaliseerd; Verzegelde goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering en die na levering zijn geopend.

Terugbetalingen

Wij zullen alle van u ontvangen betalingen, inclusief de kosten van onze standaard verzendoptie, onverwijld en in ieder geval uiterlijk 14 dagen nadat we zijn geïnformeerd over uw besluit om het contract te annuleren, terugbetalen. We zullen dezelfde betaalmethode gebruiken die u voor de transactie heeft gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk anders heeft aangegeven.

Retourverzending

U draagt de directe kosten van het retourneren van de goederen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van de behandeling die verder gaat dan nodig was om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.

Privacybeleid

oostaMo is toegewijd aan het beschermen van uw privacy en het waarborgen van de veiligheid van uw informatie. Wij verzamelen, gebruiken en bewaren uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

We hebben procedures geïmplementeerd om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die van kracht is sinds 25 mei 2018. In onze AVG-conformiteitsverklaring hieronder, schetsen we de stappen die we hebben ondernomen om het verantwoord beheer van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Om het recht op annulering uit te oefenen, moet u ons (zie onze "neem contact met ons op" pagina) informeren over uw beslissing om dit contract te annuleren door middel van een duidelijke verklaring.

Gegevensverwerking

Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens alleen voor legitieme zakelijke belangen, waaronder orderverwerking, klantenservice en promotionele communicatie wanneer uitdrukkelijke toestemming is gegeven. Wij delen of verkopen uw gegevens niet aan derden voor marketingdoeleinden zonder uw toestemming.

Gegevensopslag en Beveiliging

Alle persoonsgegevens worden veilig opgeslagen in databases die gebruik maken van industriestandaard beveiligingsmaatregelen. We hebben zowel technische als organisatorische waarborgen ingesteld om te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang of gegevenslekken.

Rechten van Betrokkenen

U hebt het recht om:

  • Toegang te krijgen tot uw persoonsgegevens
  • Onjuiste informatie te corrigeren
  • Uw gegevens te wissen
  • Verwerking te beperken
  • Gegevensoverdraagbaarheid
  • Bezwaar te maken tegen verwerking
  • Uw toestemming op elk moment in te trekken, indien toestemming de wettelijke basis is voor gegevensverwerking

Om deze rechten uit te oefenen, neem contact met ons op via de informatie die aan het einde van deze verklaring wordt verstrekt.

Gegevensoverdrachten

Wij dragen geen gegevens over buiten de Europese Economische Ruimte, tenzij er voldoende niveaus van gegevensbescherming kunnen worden gegarandeerd.

Klachten

Als u van mening bent dat uw rechten op gegevensbescherming zijn geschonden, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de relevante Autoriteit Persoonsgegevens.

Toepasselijk Recht

Deze Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland.

Contacteer Ons

Voor eventuele vragen over deze Voorwaarden of ons Privacybeleid, neem contact met ons op via de contactgegevens vermeld op onze "Contacteer Ons" pagina.



Bedrijfsinformatie:
Kvk nummer: 91456649
BTW-nr: NL004897007B27
Email: mo@oostamo.com
Telefoon: +31 6 1284 3530
Postadres:
Boulevard de Ruyter 364
4381 KM Vlissingen Nederland.

Product Name
Option 1
$0
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Subtotal
$0
Checkout