Welkom bij OostaMo! Jouw Toegangspoort tot Exotische Smaakbelevingen
Wie Zijn Wij?
Wij zijn OostaMo, een toegewijd team met onze wortels in het betoverende land van Perzië. Onze oprichter, Mo, heeft onlangs zijn intrek genomen in Vlissingen, een charmant stadje in het zuiden van Nederland. We voelen ons zeer verbonden met de lokale rijke cultuur en tradities die kwaliteit en authenticiteit hoog in het vaandel hebben staan. We zijn er trots op deel uit te maken van Dockwize, het grootste innovatiecentrum van Zeeland, dat een cruciale rol heeft gespeeld in onze ontwikkeling.
Mo Ghaem
Mo Qaem
Dagdromer, marathonloper, trotse vader van twee kinderen en onze bezielende oprichter.
Yasamin
Jasamin
Schept een prettige sfeer, stelt altijd de juiste vragen en is onze User Experience Designer.
Majid
Majid
Logisch en doelgericht, hij is onze innovatieve verpakkingstechnicus voor kalebassen.
Mostafa javdani
Mostafa
Kunstenaar met IT-kennis, hij overstijgt altijd verwachtingen als onze Lead Designer.
Fateme
Fateme
Onze empathische expert in boerenrelaties, gericht op duurzaamheid en kwaliteit.

Ontmoet onze oprichter

Mo Qaem is het brein achter oostaMo. Hij komt uit een lange lijn van saffraanboeren in het oosten van Iran, een regio waar water schaars is maar saffraan van hoge kwaliteit in overvloed. De expertise van zijn familie in het kweken van deze luxueuze specerij wakkerde Mo's passie voor kruiden aan en leidde hem op een reis om deze exotische smaken met de wereld te delen.
Voor oostaMo lanceerde Mo een succesvol platform dat boeren in staat stelde om rechtstreeks aan consumenten te verkopen. Mo begon alleen en bouwde zijn bedrijf uit, verzekerde zich van financiering door investeerders en stelde een team van 40 mensen samen dat zich toelegde op het bieden van eerlijke prijzen aan boeren voor hun kwaliteitsproducten. Ze richtten zich ook op het stimuleren van duurzame landbouw, met name waterbesparing.
Dock

Onze Missie

Mo's droom reikt verder dan alleen het aanbieden van kruiden. Het gaat om het smeden van betekenisvolle verbindingen, het delen van verhalen en het samen breken van het brood. Met deze visie in gedachten, streeft hij ernaar een platform te creëren dat mensen helpt gezonder te leven door betere hydratatie en boeren beloont voor duurzame landbouwpraktijken.

Een Beetje Over Ons Team

Mo werkt nauw samen met Mostava, een getalenteerde designer die al jarenlang met hem samenwerkt. Vateme is de drijvende kracht achter onze relatie met de boeren; ze informeert en begeleidt hen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteitsnormen. Majid is het creatieve brein achter onze unieke kalebasverpakkingen, die onze diepe respect voor de natuur belichamen. Jasamin is de ontwerper die ervoor zorgt dat ons platform intuïtief en gebruiksvriendelijk is.

Speciale Dank

We zijn enorm dankbaar voor de waardevolle begeleiding van onze mentor Arne Hullestien van Dockwize. Ook willen we Ruben en Jorian bedanken; zij zijn dan wel geen teamleden, maar steunen ons als echte vrienden.
Arne
Farmer

Een Eerbetoon aan Onze Erfenis

Mo's grootvader symboliseert onze waardering en respect voor kleine boeren wereldwijd. Zij spelen een cruciale rol in het opbouwen van een duurzame en veerkrachtige globale toeleveringsketen.

Ontmoet Onze Houten Teamleden:

Captain Van der Mo, Een ontdekkingsreiziger die geïnspireerd door verhalen en expedities, reizen naar het oosten maakt.
Sailor
Matroos Sindbad, Zijn trouwe zeeman met een houten been; of beter gezegd, volledig uit hout gesneden.
Sailor
Hun schip, oost + aMo, staat voor hun avontuurlijke reizen naar het oosten ('oost' in het Nederlands) uit liefde ('Amo' in het Latijn) voor de unieke smaken en verhalen van deze exotische landen.
Blijf op de Hoogte:
Binnenkort lanceren we onze podcast over de avonturen van Kapitein en Matroos in het oosten. Blijf ons volgen voor meer boeiende verhalen en updates!
Product Name
Option 1
$0
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Subtotal
$0
Checkout