Een maandprogramma om je drinkgewoontes te verbeteren

 • Vergeet je water te drinken?
 • Ben je verslaafd aan een ongezonde drank?

We hebben een oplossing!

schrijf je nu in
oostaMo
oostaMo

Ons programma overzicht:

Gezamenlijke aanpak

Samen richten we ons op jou en houden we rekening met je situatie, behoeften, uitdagingen, inspanningen en alles wat te maken heeft met je hydratatie - van lichaam tot geest en alles daarbuiten.

Analyse en advies

We analyseren je situatie, welke specifieke uitdagingen je hebt met je hydratatie en waar gaat het meestal fout? We bespreken hulpmiddelen en technieken die voor jou kunnen werken. Aan de hand daarvan beslissen we wat we je kunnen bieden, dit gaat dan over fysieke en digitale hulpmiddelen.

Educatieve component

Deel de belangrijkste takeaway uit het dagelijkse educatieve verhaal met iemand in je netwerk op sociale media. De kracht van lesgeven op leren is echt. Het is zo krachtig dat onderzoekers het een naam hebben gegeven: Het Protege Effect.

Educatief delen

Deel de belangrijkste takeaway uit het dagelijkse educatieve verhaal met iemand in je netwerk op sociale media. Als je onderwijst wat je leert, dan zal het veel meer kracht in je hebben. Het is zo krachtig dat onderzoekers het een naam hebben gegeven: Het Protege Effect.

Reflectie dagboek

Reflecteer elke avond voor het slapengaan 5 minuten om een dagelijks stemjournaal bij te houden waarin je nadenkt over je hydratatie van de afgelopen dag. Wat ging er fout? en wat was er juist prettig! De dag erna zullen we kort reageren op elk gesproken dagboek, vroeg in de ochtend, om onze rol te spelen als jouw supporter in je avontuur. We zullen al je logboeken uitschrijven om je reis tijdens het programma in kaart te brengen en te visualiseren.

Visuele voortgangstracker

Op basis van je stemjournaal van 5 minuten per avond maken we een virtuele voortgangstracker voor je.

Check-ins per week

We komen aan het einde van elke week bij elkaar om kort de hele week te evalueren. Hierin bespreken we wat de uitdagingen en overwinningen van de afgelopen week waren en beslissen we welk type ondersteuning je de volgende week graag zou willen ontvangen. In de loop van vier weken streven we naar geleidelijke verbetering, waarbij we een nieuwe drinkgewoonte creëren die op jou is afgestemd.

Mijlpaalbadges

We reiken digitale badges uit voor het bereiken van uw specifieke hydratatiemijlpalen wanneer deze zijn bereikt.

Vraag & Antwoord Sessie

We nodigen ten minste één gezondheids- en welzijnsexpert uit voor een live vraag- en antwoordsessie tijdens het programma: Aan het einde van het programma evalueren we de reis, vieren we wat je hebt bereikt en plannen we je volgende stappen.

schrijf je nu in

Inbegrepen in het programma:

 • Een pakket met 20 zakjes gedroogde specerijen om een natuurlijke smaak aan je drinkwater te geven.
 • Alle benodigde digitale hulpmiddelen en tools, deze worden per e-mail verzonden.
 • Vijf bijeenkomsten, inclusief programma-initiatie, afsluiting en wekelijkse check-ins. Opmerking: Vergaderingen zijn in het Engels, maar alle andere dagelijkse en schriftelijke communicatie is in het Nederlands als je dat liever hebt.
 • Dagelijkse interactie en herinneringen zoals afgesproken tijdens onze vergaderingen.
oostaMo

Tijd and Kosten:

 • Tijd: Het programma is een maand na dat je registratie is geaccepteerd
 • Kosten: EUR 30
  - Ongeveer 10-15 uur persoonlijke ondersteuning
  - een gratis pakket van onze specerijen om natuurlijke smaak aan water te geven
  Note: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
We zijn er trots op deel uit te maken van Dockwize, het grootste innovatiecentrum van Zeeland.

Wat er over ons gezegd wordt

〞Ik was enorm tevreden over de smaken, op de zure kruidenmix na. Toen ik hierover in gesprek ging werden er gelijk alternatieven geboden een meegedacht over oplossingen. Echt topservice!〞
Jorian Wientjens
Stagiair bij Dockwize
oostaMo customer
〞Ik wist van te voren niet zo goed wat ik er van moest verwachten maar ben heel aangenaam verrast. De smaak is heerlijk en sterk. Ik heb wel eens vaker geprobeerd om een smaak te geven aan mijn water maar dit is absoluut het lekkerst.〞
Ruben Boogaard
Student aan de HZ Universiteit
oostaMo customer
〞Ik was super enthousiast over de verpakking, ziet er leuk uit en ik had nog nooit zo'n verpakking gezien. Omdat ik probeer meer water te drinken leek het mij leuk om dit te testen. Ik vind de minty sweet het lekkerst. Er zit geen suiker in, maar is toch zoet vanwege de toegevoegde stevia.〞
Natalie
sofia
〞we vinden het heerlijk. Ik houd van lokale en fair trade initiatieven met een goed verhaal, daarom kocht ik het.〞
Sofia
leon
〞Heerlijke drankjes.
Veel lekkerder dan Thee 👍 〞
Leon

Nu aanmelden:

oostaMo

Klaar om je gewoonten op het gebied van water drinken te veranderen met ons innoverende programma? Meld je nu aan en kom in actie voor je gezondheid en welzijn:

Bedankt voor je deelname aan deze reis! We vinden het geweldig om je aan boord te hebben en nemen binnen 24 uur contact met je op. Maak je klaar om je drinkgewoonten te veranderen!
Oeps! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw formulier. Controleer of alle velden correct zijn ingevuld en probeer het opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen!

We zullen je meteen van aanvullende informatie voorzien en een afspraak maken voor de eerste bijeenkomst om je programma te plannen.

Doe mee aan een van onze gratis webinars
Weet je nog niet zeker of je mee wilt doen aan het programma? In deze webinar worden jou vragen beantwoord.
Registreer voor webinar