Vergeet jij wel eens water te drinken?

Ben je verslaafd aan ongezonde drankjes?

Wist je dat een gemiddelde Nederlander maar 4 glazen water per dag drinkt!

schrijf je nu in
oostaMo
oostaMo

Water is de basis van al het leven.

Veel wetenschappelijk bewijs suggereert dat meer water drinken betrekking heeft op veel belangrijke aspecten in ons leven:

Meer productiviteit

Meer kracht in je lichaam

Beter humeur en betere relaties

Een stralende huid

Van de bovenstaande voordelen zijn de meeste mensen al bewust. Maar hoe komt het dat velen van ons dan alsnog last hebben van lichte uitdroging? Hiervoor moeten we wat meer de diepte ingaan: de oplossing is vaak niet iets wat je van de een op andere dag kunt veranderen, maar dit zit hem in het veranderen van een aantal van je gewoonten en hoe je hiermee omgaat in het dagelijks leven.

Wij hebben een hiervoor oplossing ontworpen:

In slechts 2 minuten per dag leer je met onze leuke en eenvoudige stappen automatisch om meer water te drinken:

De 2-Minuut durende magische reeks

Onze oplossing je zal veranderen zodat:

Application Infograph
  • Water altijd binnen handbereik is
  • Het de smaak heeft die jij lekker vind (met WaterMates)
  • Je zult meer leren over hoe betere hydratatie jou op een positieve manier zal beïnvloeden.

"Download onze eenvoudige en leuke app om de dagelijkse 2-minuten stappen te ontvangen. Als onderdeel van onze bètaversie, hoeft u alleen te betalen voor het startpakket van WaterMates dat in de app is inbegrepen voor €19,95. Uw feedback is onmisbaar voor ons terwijl we onze app verbeteren"

oostaMo

We zullen je meteen van aanvullende informatie voorzien en een afspraak maken voor de eerste bijeenkomst om je programma te plannen.

Bedankt voor je deelname aan deze reis! We vinden het geweldig om je aan boord te hebben en nemen binnen 24 uur contact met je op. Maak je klaar om je drinkgewoonten te veranderen!
Oeps! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw formulier. Controleer of alle velden correct zijn ingevuld en probeer het opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen!
oostaMo

Hoe ga je dit behalen?

1: Houd je waterfles  altijd binnen handbereik.

Door het volgen van ons programma dat slechts 2 minuten van je tijd per dag in beslag neemt, breng je wijzigingen aan in je dagelijkse gewoonten en je omgeving zodat je waterfles altijd zichtbaar en binnen handbereik is.

2: Je fles heeft de smaak die je lekker vindt.

Misschien houd je van water zoals het is. We voorzien je ook van een pakket WaterMates, ons 100% natuurlijke en plantaardige product (kleine zakjes met gedroogde bloemen, bladeren en vruchten) die een natuurlijke smaak geven aan het koude drinkwater in je fles. Dit is gratis inbegrepen bij je abonnement. Je proeft elke dag een andere smaak. We zorgen ervoor dat je genoeg verschillende mengsels krijgt zodat je uiteindelijk die vindt die je lekker vindt.

3: Je gaat meer weten over water en hoe dit je dagelijks leven op een positieve manier beïnvloedt.

Je ontvangt dagelijks een kleine dosis educatie. Dit wordt gepersonaliseerd naar jouw overtuigingen en waarden zodat je op jouw manier bewust wordt hoe water aansluit bij de prioriteiten in je leven. Hierdoor zul je in gaan zien hoe het drinken van meer water je leven op een positieve manier beïnvloedt.

FAQ

Q1: Waarom maar 2 minuten?

Dit is simpelweg hoe gewoonten zich vormen; met heel kleine stapjes die op zichzelf niets lijken. Wanneer al deze kleine veranderingen zich opstapelen, bouwen ze na verloop van tijd grote gewoonten op. Op deze manier heb je ook je huidige levensstijl gevormd.

Zoals James Clear omschrijft in het bekende boek “Atomic Habits” :

Als je een goede hardloper wilt worden, probeer dan de eerste stap naar deze gewoonte zo makkelijk mogelijk te maken. Dit kan al zo simpel zijn als elke dag alleen je hardloopschoenen aan en uit te trekken. Op deze manier bouw je een simpele gewoonte op die je vervolgens kunt uitbreiden.

Als je graag gespierder wilt worden of wilt proberen om af te vallen door naar de sportschool te gaan, ga dan eens alleen voor 5 minuten naar de sportschool en stop daarna meteen. Probeer om eerst de gewoonte op te bouwen en breid deze vervolgens uit.

Q2: Zijn het "2 minuten moment" voor iedereen hetzelfde?

Natuurlijk niet! Iedereen begint op één punt en eindigt op één bestemming. Maar de reis is voor elk persoon anders. In het programma zit een dagelijks feedback momentje, zodat we het programma voor jou kunnen personaliseren. Hierdoor zul je persoonlijke informatie krijgen die ervoor zorgt dat je de stappen neemt die bij jou passen om je gewoonten te veranderen..

Q3:Hoe ontvang ik elke dag het “2 minuten moment”?

Dit ontvang je via onze app. Het is een eenvoudige app die één keer per dag een educatieve boodschap geeft die maar 2 minuten van je tijd in beslag neemt.

Q4. Wat als ik faal?

Mocht het je om welke reden dan ook niet lukken om de 2 minuten te volgen, dan zullen we gezamenlijk zoeken naar een oplossing. We zouden eventueel de stappen van 2 minuten kunnen opdelen in eenvoudige stappen tot het moment dat je ze kunt realiseren. Mocht dit het geval zijn kun je dit aangeven tijdens de feedbackmomenten.

Q5. Hoelang duurt het totdat ik mijn verandering ga zien?

Dit kan verschillen per persoon omdat iedereen anders is. We verwachten dat het tussen de 1 en de 3 maanden zal duren.

This is some text inside of a div block.